Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Canon predstavlja vrhunsku 4K kameru Legria GX10

Canon predstavlja vrhunsku 4K kameru Legria GX10

28. 09. 2017.

Vrhunska 4K kamera za moderne snimatelje – predstavljamo model Canon Legria GX10

ZAGREB, 26. rujna 2017. – Canon je predstavio novu kameru za videoentuzijaste koji žele bilježiti najvažnije priče, trenutke i sadržaje. Od velikih avantura do neprocjenjivih uspomena, Legria GX10 sposobna je snimiti baš sve u iznimnoj kvaliteti. Nudeći napredne mogućnosti i najveću pouzdanost, ovaj uređaj za snimanje videosadržaja u kvaliteti 4K 50p bit će ključan svima koji žele nevjerojatne snimke te nastoje svoje sadržaje podići na višu razinu.

Kvaliteta slike za budućnost

Legria GX10 snima videosadržaje kvalitetom koja će odoljeti zubu vremena. Nudi četiri puta 1080p Full HD razlučivost, reproducirajući i najmanje detalje i čineći da posebni trenuci ponovno ožive prilikom reprodukcije. Legria GX10 nudi svestrano iskustvo snimanja i podržava format MP4 pri 35 Mb/s za Full HD ili 150 Mb/s za 4K 50p, što je savršeno za brzu akciju. Ova nova kamera u klasi omogućuje snimanje cijelog niza sadržaja, od vremenskog protoka do 0,25x usporenih efekata.

Profesionalna kvaliteta na lak način

Legria GX10 čini snimanje videosadržaja profesionalne kvalitete jednostavnim i lakim. To je prva kamera sa senzorom vrste 1.0 s Canonovom tehnologijom Dual Pixel CMOS automatskog fokusiranja, nudeći plitko polje i responzivan, precizan i prilagodljiv fokus. Tri optička ND filtra omogućuju 2, 4 ili 8-razinsku kontrolu ekspozicije kako bi se dobila slika apsolutno vrhunske kvalitete u najtamnijim i najsvjetlijim uvjetima, dok novorazvijeni širokokutni 4K objektiv s 15x zumom dodatno osigurava da dobijete kvalitetu koju 4K i obećava. Zahvaljujući načinu rada sa širokim dinamičkim rasponom (DR), raspon je proširen na 800 % kako bi se uhvatilo više detalja u osvijetljenim dijelovima i sjenama radi postizanja oštrih i živih slika koje su spremne za dijeljenje bez prethodnog uređivanja. Velik dodirni zaslon vidljiv iz raznih kutova koji se intuitivno koristi omogućuje brz i lak pristup osnovnim funkcijama nužnim u dinamičnim scenarijima snimanja, kao što su zabave, vjenčanja ili odmori s puno akcije. Istovremeno je i optimizirana stabilizacija slike prema 5 osi kako biste u cijelom rasponu zuma dobili stabilnu snimku.

Praktična i pouzdana

Legria GX10 kompaktna je, lagana i robusna kamera s pregršt profesionalnih funkcionalnosti koja će biti pouzdana u svim prilikama. Njen ergonomski dizajn oponaša dizajn profesionalnih kamera jer ima tražilo koje se podešava prema nagibu, gumb profesionalnog stila za zumiranje te prilagodljive gumbe za funkcije. Posve ručna postavka omogućuje variranje razine kontrole na temelju korisnikovih potreba i iskustva, dok automatski način rada nudi posvemašnju lakoću rada. Uz dva utora za SD kartice koji omogućuju izradu sigurnosnih kopija i neprekidno snimanje nećete propustiti ni trenutak. Uz dug vijek trajanja baterija, ovo čini Legriju GX10 savršenom kamerom za snimanje nevjerojatnih avantura – od safarija do skijanja. Uz dvofrekvencijski Wi-Fi možete daljinski snimati i prenositi datoteke u pokretu da biste snimili i podijelili važne trenutke. Kamera dolazi i s bežičnim daljinskim upravljačem koji omogućuje usmjeravanje iz daljine.

Spremna razvijati se s vama

Dok snažan ugrađeni stereo mikrofon nudi impresivnu kvalitetu zvuka, dodatni 3,5-milimetarski ulaz za mikrofon, priključak za svjetlo Mini Advanced i 3,5-milimetarski izlaz za slušalice omogućuju vam da Legriju GX10 posve prilagodite svojim zvukovnim potrebama. Ovaj jednostavan priključak za dodatnu opremu omogućuje stvarateljima sadržaja da svoju strast i hobi pretvore u karijeru.
Canon Legria GX10

O Canonu Europe

Canon Europe regionalna je prodajna i marketinška podružnica tvrtke Canon Inc., koja ima predstavništva u 116 zemalja te zapošljava više od 19 000 ljudi diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike (tzv. regije EMEA). Canon je osnovan 1937. s jasnim ciljem da kupcima ponudi najkvalitetnije kamere i fotoaparate. Od tada je Canonova neumorna strast prema snazi slike proširila njegovo djelovanje na brojna druga tržišta te od njega učinila svjetskog predvodnika na području rješenja za rad sa slikovnim materijalima za privatne i poslovne korisnike. U ta se rješenja ubrajaju proizvodi kao što su digitalni kompaktni i SLR fotoaparati, profesionalni snimateljski objektivi, prijenosni rendgenski uređaji, višefunkcijski pisači i produkcijski tiskarski strojevi, a uz sve se te proizvode nude raznovrsne popratne usluge. Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj kako bi ponudio najbogatije i najinovativnije proizvode i usluge te ispunio kreativne potrebe svojih korisnika. Od fotografa amatera do profesionalnih tiskara, Canon svakom svom korisniku omogućuje ostvarivanje vlastite strasti prema slici. Canonova korporacijska filozofija jest kyosei – “zajednički život i rad radi općeg dobra”. U regiji EMEA Canon Europe teži održivom poslovnom razvoju, s naglaskom na smanjenju vlastita učinka na okoliš te pružanju podrške korisnicima u ostvarenju istog cilja pomoću Canonovih proizvoda, rješenja i usluga. Canon ima globalni certifikat ISO 14001, čime dokazuje svoje pridržavanje standarda ekološkog upravljanja svjetske klase. Dodatne informacije dostupne su na adresi www.canon-europe.com

O Canonu Croatia d.o.o.

Canon Croatia d.o.o. nalazi se u Zagrebu i u vlasništvu je tvrtke Canon CEE (Canon Central and East Europe). Djelatnost Canonova ureda u Hrvatskoj jest promocija Canonovih inovativnih proizvoda i rješenja, koji pojedincima i profesionalnim korisnicima omogućuju ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva. Uloga je ureda i pružanje potpune podrške partnerima i distributerima, kao i savjetovanje prilikom traženja novih poslovnih prilika i uvođenja novih poslovnih strategija kako bi se poslovna ulaganja što bolje iskoristila. Dodatne informacije dostupne su na adresi www.canon.hr
VSC Pro+ Internet Trgovina   Izrada Web trgovina