Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Canonov revolucionarni EOS M50 bez zrcala s mogućnošću snimanja 4K videozapisa - fotoaparat dostojan vaših priča

Canonov revolucionarni EOS M50 bez zrcala s mogućnošću snimanja 4K videozapisa - fotoaparat dostojan vaših priča

01. 03. 2018.

Canonov revolucionarni EOS M50 bez zrcala s mogućnošću snimanja 4K videozapisa - fotoaparat dostojan vaših priča

Zagreb, 26. veljače 2018. – Canon Europe predstavlja EOS M50 – najnoviji dodatak seriji EOS M i Canonov najintuitivniji i tehnološki najnapredniji fotoaparat bez zrcala dosad. EOS M50 namijenjen je modernim avanturistima i prvi je Canonov fotoaparat bez zrcala s mogućnošću snimanja 4K videozapisa, dodirnim zaslonom Vari-Angle i Canonovim najnovijim slikovnim procesorom DIGIC 8. Opremljen je Bluetoothom®1 i Wi-Fijem2 radi lakog povezivanja, 24,1-megapikselnim CMOS senzorom veličine APS-C radi snimanja prekrasnih mekih pozadina i oštrih slika visoke razlučivosti u uvjetima slabijeg osvjetljenja te mogućnošću kontinuiranog snimanja 10 slika u sekundi (fps) radi snimanja i najkraćih trenutaka uz bogate detalje. Canon EOS M50 savršen je izbor za vješte fotografe pametnim telefonima i kompaktnim fotoaparatima koji žele otići korak dalje i unaprijediti svoje fotografske vještine pomoću ovog laganog i krajnje prenosivog fotoaparata sa zamjenjivim objektivom za vrhunsko vizualno pripovijedanje. Opremljen najnovijom tehnologijom, Canon EOS M50 nudi kvalitetu DSLR-a u kompaktnom kućištu dovoljno elegantnom za nošenje u svim avanturama. Fotoaparatova brzina Dual Pixel CMOS automatskog fokusiranja nudi superbrzo i responzivno automatsko fokusiranje i izradu oštrih slika visoke razlučivosti te Full HD videozapisa s prekrasnom kontrolom dubine polja za oštre objekte i meke pozadine. Kinematički izgled i osjećaj koji postiže 24,1-megapikselni APS-C CMOS senzor doseže nove vrhunce dodatkom mogućnosti snimanja 4K videozapisa za napredne detalje s četiri puta većom razlučivošću od Full HD-a. EOS M50 ima Canonov najnoviji slikovni procesor DIGIC 8 – i to je njegova premijera u nekom Canonovu fotoaparatu. Novi procesor u pozadini je brojnih funkcija kamere, koje obuhvaćaju snimanje 4K videozapisa, 4K protok vremena i 4K zamrznute kadrove iz 4K videozapisa, brzo slijedno snimanje i standardan maksimalni ISO od 25 600 koji omogućuje snimanje oštrih slika i pri slabom osvjetljenju. Slikovni procesor DIGIC 8 podržava i cijeli niz poboljšanja u automatskom fokusiranju, alat za automatsku optimizaciju osvjetljenja, alat za digitalnu optimizaciju objektiva te prioritet nijanse isticanja – sve za slike vrhunski visoke kvalitete spremne za dijeljenje izravno s fotoaparata. Privlačan i suvremen dizajn fotoaparata EOS M50 moderna je verzija tradicionalnog iskustva snimanja, dok je na središnjem mjestu veliko elektroničko tražilo. Korisnici mogu istražiti i kreativne kutove snimanja, snimati prekrasne selfije i jednostavno snimati vlogove pomoću dodirnog zaslona Vari-Angle dijagonale 7,5 cm koji omogućuje razne perspektive radi naprednog snimanja priča. Revolucionarne mogućnosti dodirnog zaslona nude automatsko fokusiranje dodirom i povlačenjem, što znači instinktivno i lako namještanje točaka automatskog fokusa pri kojem ne treba skidati pogled s tražila.

Mogućnosti povezivanja i kontrola uz Wi-Fi i Bluetooth

Canon EOS M50 lako se integrira s pametnim uređajima pomoću besplatne aplikacije Canon Camera Connect za iOS i Android. Stalna Bluetooth veza koja troši malo energije omogućuje da pametni uređaj „probudi“ fotoaparat, izvede daljinsko pokretanje i jednostavno prijeđe na Wi-Fi radi daljinskog Live View snimanja i prijenosa slika. Fotografije i videozapisi mogu se automatski prenositi s fotoaparata na pametne uređaje3 radi lakog dijeljenja na društvenim mrežama, uz krajnje jednostavan korak između snimanja i dijeljenja sa svijetom. Uz to, sadržaji se mogu pohraniti i u oblak, na servis Canon Irista, ili automatski i bežično sinkronizirati s PC-jima i Macovima uz instaliran Canonov alat Image Transfer Utility 2. Za grupne snimke, vlogove i zanimljive kreativne kutove korisnici mogu preuzeti kontrolu nad svojim fotoaparatom EOS M50 pomoću značajke Remote Live Shooting putem aplikacije Canon Camera Connect uz promjenu postavki i pretpregled snimaka na pametnom uređaju.

Inspirativne tehnologije za vrhunske vizualne priče

Canon EOS M50 automatski snima fotografije i videozapise pune detalja zahvaljujući cijelom nizu ponuđenih tehnologija za optimizaciju koje omogućuje slikovni procesor DIGIC 8. Uspomene se mogu pretvoriti u kinematografske 4K priče bogate detaljima uz realističnost Canonovih boja. Snimanje HD videozapisa sa 120 slika u sekundi omogućuje glatke akcijske sekvence i proširuje mogućnosti reprodukcije slow motiona. Moguće je snimiti vrhunske snimke akcije pomoću brzog slijednog snimanja s 10 slika u sekundi – prvi put kod jednog Canonova fotoaparata bez zrcala, a moguće je snimanje i 7,1 slike u sekundi uz stalno automatsko fokusiranje. Više slika – bogatija priča. EOS M50 prvi je fotoaparat s novim 14-bitnim RAW formatom datoteka CR3 i novom mogućnosti C-RAW koja stvara RAW datoteke pune razlučivosti uz istovremenu uštedu od 30 – 40 % na veličini datoteka u usporedbi sa standardnim RAW datotekama. Time se povećava broj slika koje se mogu pohraniti na memorijsku karticu uz zadržavanje fleksibilnosti RAW slika.

Objektiv za svaku prigodu

EOS M50 kompatibilan je s Canonovom ponudom kompaktnih i visokokvalitetnih objektiva EF-M, što omogućuje korisnicima da stvore savršen kompaktni sustav za sebe. Nudeći vrhunski izbor i fleksibilnost u vizualnom pripovijedanju, EOS M50 kompatibilan je s više od 80 poznatih zamjenjivih objektiva serije EF i EF-S zahvaljujući adapteru za montažu EF-EOS M. Nudi se i istraživanje fotografiranja s bljeskalicom, zahvaljujući nosaču „hot shoe“ koji omogućuje jednostavno priključivanje Canonovih bljeskalica Speedlite, te visokokvalitetnog zvuka, zahvaljujući 3,5-milimetarskom ulazu za mikrofon i priključivanju posebnog mikrofona, primjerice Canonova usmjerenog stereo modela DM-E1. Canon je proizveo najintuitivniji i najsnažniji fotoaparat bez zrcala dosad, nudeći najnovije dosege u fotografskoj tehnologiji i sposobnostima. Kombinacija snage obrade slika, snimanja 4K videozapisa i najnovije senzorske tehnologije omogućuje modernim avanturistima da na pravi način ispričaju svoje vizualne priče. Da biste saznali više, posjetite web-mjesto http://www.canon-europe.com/cameras/eos-m50/.

Glavne prednosti:

• moderno i lako snimanje uz vrhunske rezultate • kompaktno, elegantno i intuitivno iskustvo snimanja • pametne mogućnosti povezivanja i kontrola putem Bluetootha i Wi-Fija • inspirativne tehnologije za vrhunske vizualne priče • kreativna sloboda za stvaranje raznih priča

Što je u pakiranju:

• kućište modela EOS M50 (dostupno u crnoj ili bijeloj boji) • futrola za fotoaparat R-F-4 • vezica EM-200DB • punjač baterije LC-E12E • baterija LP-12 • kabel za napajanje Napomene: Opremljeno tehnologijom Bluetooth® s niskom potrošnjom energije. Izraz Bluetooth® i logotipovi registrirani su žigovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svako njihovo korištenje od strane tvrtke Canon Inc. licencirano je. Drugi žigovi i robni nazivi u vlasništvu su svojih vlasnika. Nužno je inicijalno uparivanje s kompatibilnim uređajem. 2 Wi-Fi: nisu podržane sve funkcije ni uređaji; pojedinosti potražite u kompletnim specifikacijama. 3 Pametni uređaji: kompatibilni iOS i Android uređaji s aplikacijom Canon Camera Connect, pojedinosti potražite u specifikacijama. Računala: Mac i PC s instaliranim alatom Canon Image Transfer Utility 2, pojedinosti potražite u specifikacijama.
Canon EOS M50 white
Canon EOS M50 black

O Canonu Europe

Canon Europe regionalna je prodajna i marketinška podružnica tvrtke Canon Inc., koja ima predstavništva u 116 zemalja te zapošljava više od 19 000 ljudi diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike (tzv. regije EMEA). Canon je osnovan 1937. s jasnim ciljem da kupcima ponudi najkvalitetnije kamere i fotoaparate. Od tada je Canonova neumorna strast prema snazi slike proširila njegovo djelovanje na brojna druga tržišta te od njega učinila svjetskog predvodnika na području rješenja za rad sa slikovnim materijalima za privatne i poslovne korisnike. U ta se rješenja ubrajaju proizvodi kao što su digitalni kompaktni i SLR fotoaparati, profesionalni snimateljski objektivi, prijenosni rendgenski uređaji, višefunkcijski pisači i produkcijski tiskarski strojevi, a uz sve se te proizvode nude raznovrsne popratne usluge. Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj kako bi ponudio najbogatije i najinovativnije proizvode i usluge te ispunio kreativne potrebe svojih korisnika. Od fotografa amatera do profesionalnih tiskara, Canon svakom svom korisniku omogućuje ostvarivanje vlastite strasti prema slici. Canonova korporacijska filozofija jest kyosei – “zajednički život i rad radi općeg dobra”. U regiji EMEA Canon Europe teži održivom poslovnom razvoju, s naglaskom na smanjenju vlastita učinka na okoliš te pružanju podrške korisnicima u ostvarenju istog cilja pomoću Canonovih proizvoda, rješenja i usluga. Canon ima globalni certifikat ISO 14001, čime dokazuje svoje pridržavanje standarda ekološkog upravljanja svjetske klase. Dodatne informacije dostupne su na adresi www.canon-europe.com

O Canonu Croatia d.o.o.

Canon Croatia d.o.o. nalazi se u Zagrebu i u vlasništvu je tvrtke Canon CEE (Canon Central and East Europe). Djelatnost Canonova ureda u Hrvatskoj jest promocija Canonovih inovativnih proizvoda i rješenja, koji pojedincima i profesionalnim korisnicima omogućuju ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva. Uloga je ureda i pružanje potpune podrške partnerima i distributerima, kao i savjetovanje prilikom traženja novih poslovnih prilika i uvođenja novih poslovnih strategija kako bi se poslovna ulaganja što bolje iskoristila. Dodatne informacije dostupne su na adresi www.canon.hr
VSC Pro+ Web Shop   Izrada Internet Trgovina