15% popusta na Sigma Big 3 Zoom objektive

Datum objave:  29.4.2020.
 • 15% popusta na Sigma Big 3 Zoom objektive


  The Big 3“ ili kod nas poznatiji kao „Velika Trojka“ predstavljaju obitelj F2.8 objektiva iz Sigme. Svaki od tri objektiva poznat je kao high end model visokih performansi za profesionalno korištenje, što će vam izvrsno poslužiti u svakoj prilici. „Velika trojka“ se sastoji od širokokutnog, standardnog i telefoto objektiva koji nude široku pokrivenost žarišnog raspona, F2.8 svjetlost kroz cijeli zoom raspon, kao i izdržljivost te je svaka od tri leće poznata kao high end model.

  Na navedene objektive možete iskorisititi čak 15% popusta u našoj poslovnici kao i na web shopu. Navedeni popust odnosi se na sve vrste plaćanja, te na kupnju u poslovnici, kao i na kupnju putem web stranice. Akcija vrijedi do 30. travnja 2020. godine ili do isteka zaliha.

  U nastavku vam donosimo iskustva trojice fotografa koji su koristili spomenute objektive kako bi dobili što bolji uvid u samo funkcioniranje objektiva.

  Dave Brosha napominje kako, ukoliko ste fotograf, „zaista imate na stotine izbora koje možete napraviti svaki dan“ te nastavlja da vam pritom oprema, isto kao i sama fotografija, mora biti najbolja. Smatra kako da „upravo taj izbor vam pomaže u stvaranju jedinstvenog pristupa fotografiji“. Sam Wong, profesionalni fotograf vjenčanja kaže kako „voli snimati trenutke između trenutaka“ odnosno kaže kako „ta vremena kad nitko drugi ne gleda što se događa“ je ono što on pokušava uhvatiti kao fotograf. Jussi Grznar smatra kako je potrebno „puno rada, vremena i energije da se dođe do savršenih fotografija“, te da je potrebno proći kroz mnoge poteškoće, ali da na kraju krajeva, savršena fotografija ipak „najbolji osjećaj na svijetu“.

  Zato Sigma nudi upravo ova tri Zoom objektiva koja pomažu svakom fotografu u ostvarenju savršene fotografije svaki put. U nastavku možete pogledati kako spomenuti objektivi djeluju u stvarnosti te daljnja iskustva provjeriti na Sigminoj web stranici.