Canon studentska radionica na Visa Pour L-image festivalu

Datum objave:  29.4.2020.
 • Canon studentska radionica na Visa Pour L'image festivalu

  Prijavite se na Canon studentsku radionicu - rok prijava produljen do 31. svibnja!

  Canon svim studentima pruža jedinstvenu priliku - ukoliko želite izgraditi svoju karijeru kao profesionalni fotograf, Canon je za vas organizirao trodnevnu edukacijsku radionicu kako bi razvili svoje fotografske vještine od profesionalaca - iz prve ruke.

  Samim time, Canon poziva sve studente fotografe, ukoliko želite prisustvovati na trodnevnoj radionici profesionalnog razvoja vaših vještina - gdje su svi troškovi pokriveni - na vodećom festivalu fotonovinarstva, Visa Pour L-image!

  Canon će odabrati 120 studenata diljem cijele Europe, Bliskog Istoka te Afrike i pružiti im mogućnost da razviju svoje vještine od vodećih industrijskih pojedinaca, da prisustvuju raznim vođenim izložbama, povezuju se sa profesionalcima industrije. Također, pružit će im se i jedinstvena prilika da njihove uratke pregledaju razni utjecajni urednici te Canon ambasadori.

  Kako bi se prijavili, potrebno je poslati dvije priče te se svaka mora sastojati do 20 slika kao i sinopsisom samog projekta. Svi prijavljeni studenti moraju biti imati 18 godina ili biti stariji, te upisani ili su diplomirali svoj obrazovni program u akademskoj godini 2019/2020. Također, uz to se može priložiti i kratka biografija, motivacijsko pismo, kao i pismo preporuke profesora te potvrda o trajanju ili završetku studija.

  Prijave su otvorene do 31. svibnja, a odabrani sudionici će biti obaviješteni e-mailom do 15. lipnja. Prijaviti se možete ovdje.

  Sretno svim studentima koji se odluče na ovu priliku!