Canosa ekskluzivni distributer Tamrac za Hrvatsku

Datum objave:  31.10.2018.
 • Tamrac je američka kompanija osnovana 1977. godine od strane fotografa-entuzijasta koji su kao i ostali amaterski i profesionalni fotografi imali potrebu za torbama koje su dovoljno tvrde za zaštitu fotoaparata i ostale foto opreme, a opet i dovoljno lagane za nošenje te brzi pristup foto opremi kako bi se snimile slike u divljini.
  Danas je Tamrac sa sjedištem u Kaliforniji jedan od vodećih svjetskih proizvođača torbi, ruksaka te ostale foto opreme s distribucijom po Kanadi, SAD-u, Japanu i Europi. Garantira visoku kvalitetu i izdržljivost svojih proizvoda. Ime brenda zapravo sjedinjuje izdržljivost i prirodu te je dobilo ime po vrsti američkog bora jer su u početku Tamrac proizvodi bili namjenjeni za fotografiranje u prirodi. Proizvodi se rade od najboljih materijala i prilagođeni su svim vremenskim uvjetima, svim situacijama i namjenama.

  Canosa tamrac distributer 3

  Canosa Tamrac distributer - torbe i ruksaaci su spremni za nove avanture

  Canosa tamrac distributer 2

  Canosa tamrac distributer 4

  Tamrac u Hrvatskoj
  Firma Canosa sa sjedištem u Dubrovniku, trgovinom u Centar Bundek u Zgrebu je vodeći distributer foto, video, audio, studio opreme i dronova.Visoko kvalitetne Tamrac torbe, ruksake i ostalu foto opremu možete pronaći kod ekskluzivnog Canosa distributera za Hrvatsku u trgovini na Bundek Centru u Zagrebu.