Canosa ekskluzivni zastupnik LensPen za Hrvatsku

Datum objave:  23.1.2020.
 • Canosa ekskluzivni zastupnik LensPen za Hrvatsku


  Canosa predstavlja novi brand u svom prodajnom asortimanu, Lenspen tvrtke Parkside Optical Inc.
  Parkside Optical Inc. još od 1992. g. je uključena u dizajn, proizvodnju i marketing proizvoda za čišćenje otisaka prstiju na lećama i ekranima kamera, dalekozora, filtera, kompjutera, digitalnih foto okvira itd. LensPen je 2012. g. redizajniran te su LensPen, Digiklear, Filter Klear, MiniPro i MicroPro dobili novo organsko pakiranje. 2014.g. je predstavljen LensPen Elite s nevidljivim karbonom.

  LensPen je originalan i jedinstven proizvod. Njegova posebnost leži u specijalnom nevidljivom karbonu koji je formuliran kako bi savršeno upijao otiske prstiju na lećama, filterima, naočalama i ekranima. Nekoć se novinski papir koristio kao sredstvo za čišćenje zato jer je tinta sadržavala molekule karbona. Unikatna kapica LensPena je dizajnirana da zaštiti vrh čistača dok se ne koristi. Kompaktnog je dizajna, siguran za korištenje na svim optičkim lećama, LCD i plasma ekranima, i svim staklenim površinama. Proizvod se ne može osušiti zahvaljujući unikatnoj kapici LensPena koja je dizajnirana da zaštiti vrh čistaća dok se ne korist. Promjene u temperaturi ne utjeću na kvalitetu, a s jednom olovkom je moguće do 500 čišćenja. Neovisni labaratorijski testovi potvrdili su da je LensPen siguran za korištenje i nakon višegodišnje upotrebe.
  Lenspen11

  Snimatelji i fotografi znaju koliko je teško odrzavati čistoću uređaja, a posebno leća koje su magnet za otiske prstiju. LensPen olovka zahvaljujući karbonu i ergonomski pravilnom obliku savršeno prijanja uz leću i ostavlja je čistom uz samo par kružnih pokreta.
  Osim LensPen olovke za leću, u asortimanu se nalaze i olovke za čišćenje filtera( FilterKler) i okulara(MicroPro). Također tu je i "puhalica", Hurricane Blower, koja ispuhuje svu prašinu s teško dostupnih mjesta.
  LensPen također ima u ponudi i proizvode za čišćenje naočala i monitora. Njihova kvaliteta i svestranost čine ih jednim od najboljih proizvoda za čišćenje na tržištu.

  Više detalja može se dobiti na službenoj web stranici Canosa partnera https://lenspen.com/.