Nikon akcija na F mount objektive

Datum objave:  18.9.2020.
 • Nikon akcija na F mount objektive


  Canosa zajedno u suradnji s Nikonom pripremila je novu promotivnu akciju na F-mount objektive kojom se ostvaruje 10% popusta!

  Cjelokupnu ponudu objektiva uključenih u promociju može se pronaći ovdje, a sama promocija vrijedi od 17.09. do 30.09.2020. godine.

  canosa-nikon-promocija


  Uvjeti i odredbe:

  1. Ovih 10% popusta se odnosi na kupnju bilo kojeg pojedinog NIKKOR F-mount objektiva izlistanog na poveznici: https://www.nikon.hr/hr_HR/product/nikkor-lenses

  2. Ponuda vrijedi za kupnju pojedinih objektiva između 17. rujna i 30. rujna (uključujući i 30.09) do 23:59h

  3. Ova ponuda je dostupna samo na ovlaštenim Nikon prodajnim mjestima. Popis možete pogledati na poveznici:www.nikon.hr/hr_HR/where_to_buy/where_to_buy.page

  4. Ponuda će biti dostupna na svim prikazanim maloprodajnim mjestima i njihovim web prodajnim mjestima.

  5. Navedeni proizvodi moraju biti novi. Ponuda se ne odnosi na bilo koji polovni, korišten ili popravljen proizvod ili kopiju proizvoda.

  6. Proizvodi obuhvaćeni ovom ponudom ovise o dostupnosti na zalihama.

  7. Nemogućnost prodajnog mjesta da isporuči narudžbu tijekom promotivnog perioda nije odgovornost tvrtke Nikon.

  8. Kada su okolnosti izvan granica razumne kontrole te distributer ne može podržati ponudu, on zadržava pravo povlaćenja ponude ili izmijene bilo kojeg njenog dijela. No, svakako će nastojati izbjeći razočaranje potrošača.

  9. Ukoliko se za bilo koju klauzulu utvrdi da je nezakonita, nevažeća ili na bilo koji drugi način neopravdana, ona će biti ukinuta i izbrisana iz ovih uvjeta i odredbi, a preostale klauzule će ostati važeće.

  10. Sva pitanja u vezi s pravnim tumačenjem zasnivaju se na engleskom zakonu i sudovi u Engleskoj i Walesu će imati isključivu nadležnost, osim ukoliko živite u drugoj državi EEA ili dijelu Ujedinjenog Kraljevstva - u tom slučaju bit će nadležni lokalni sudovi.

  11. *Ponuda isključuje NIKKOR Z-Mount objektive i F-Mount objektive koji se nalaze u kompletu s određenim fotoaparatima.