Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Panasonic Lumix S5 II - Panasonic Lumix S5 IIX

Panasonic Lumix S5 II - Panasonic Lumix S5 IIX

05. 01. 2023.

Canosa i Panasonic predstavljaju LUMIX S5 II i LUMIX S5 IIX fotoaparate bez zrcala s Hybrid Phase Detection AF sustavom, poboljšanim Active I.S. i novorazvijeni full-frame CMOS senzor od 24 megapiksela.

S ponosom predstavljamo dva revolucionarna dodatka seriji fotoaparata bez zrcala LUMIX S serije: elegantni mat crni LUMIX S5 IIX
i LUMIX S5 II klasičnog stila. Uz nevjerojatne performanse u snimanju fotografija i videozapisa te zadivljujuće lagane pokretljivosti, ovi fotoaparati s L nosačem dizajnirani su kako bi ispunili zahtjeve najambicioznijih kreatora.
Oba modela izgrađena su oko novorazvijenog 24-megapiksela 35 mm full-frame CMOS senzora i mehanizma za obradu slike. Senzor podržava Hybrid Phase Detection Auto-Focus, prvi za LUMIX fotoaparate, dok novi mehanizam pruža vrhunsku kvalitetu slike i visoku brzinu prijenosa videa u rangu s LUMIX S1H.

Napredne značajke kao što je PDAF i I.S. (stabilizacija slike) čine model LUMIX S5II uistinu zahvalnim iskustvom. Snimite visokokvalitetne fotografije i videozapise s neograničenim mogućnostima snimanja i uživajte u povećanoj mobilnosti s ovim kompaktnim bezzrcalnim fotoaparatom punog kadra.

Automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze za agresivno snimanje

Kad je u pitanju autofokus, najvažnije je da je pouzdan. Novo automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze isporučuje brzinu i točnost kako biste lakše snimili ciljni objekt, čak i u najzahtjevnijim scenama koje uključuju više objekata te okruženjima s pozadinskim ili slabim osvjetljenjem.



Sjajno za snimanje u hodu: Aktivna tehnologija I.S.

Novi stabilizator slike Active I.S. omogućuje vam da snimate u hodu. Određivanjem statusa podrhtavanja fotoaparata i optimizacijom omjera ispravljanja stabilizator slike Active I.S. može kompenzirati čak i značajno podrhtavanje fotoaparata, do približno 200 %* bolje od konvencionalnih sustava.



Toplinsko upravljanje za neograničeno vrijeme snimanja

Neograničeno vrijeme 10-bitnog snimanja sa značajkama 4:2:2, C4K/4K 60 p/50 p.* Kompaktno kućište kod modela LUMIX S5II jednako je modelu S5, a nova optimizirana struktura za disipaciju topline omogućuje produženo snimanje čak i prilikom snimanja s većim opterećenjem (npr. videozapis razlučivosti veće od 4K, HFR videozapis).



Predanost robne marke LUMIX vrhunskoj kvaliteti slike

Novi pogon isporučuje više realističnijih boja, finiju razlučivost i prirodni trodimenzionalni efekt, a u kombinaciji s dvostrukom nativnom ISO tehnologijom učinkovito suzbija šum čak i prilikom snimanja pri iznimno visokoj osjetljivosti te prekrasno generira čak i tamna područja.



Jednostavno stupnjevanje uz LUT U STVARNOM VREMENU

Fotografije i videozapisi na koje je primijenjen dodatak LUT mogu se snimiti interno, bez potrebe za posebnim softverom. Čak i ako nemate specijalizirane vještine uređivanja, fotoaparat vam pomaže da proširite izražajne mogućnosti u željenoj mjeri.



Čvrsto kućište za širok raspon vremenskih uvjeta

Fotoaparat je moguće upotrebljavati u različitim vremenskim uvjetima. Izdržljivi lijevani okvir od legure magnezija i brtve svih spojeva, tipki i dugmadi čine ga otpornim na prašinu i prskanje*.



Intuitivan rad

Intuitivni, precizno osmišljen prikaz i osmosmjerni upravljač omogućavaju vam da odaberete područje fokusa jednostavnim pritiskom palca za brzo snimanje.



Specifikacije


VSC Pro+ Web Trgovina   Web Shop Izrada