Promo ponuda - Sigma FP + MC-21

Datum objave:  23.4.2020.
 • Promo ponuda - Sigma FP + MC-21


  Susret dvaju svijetova.

  Sada, kupnjom Sigma fp kamere, gratis dobivate mount converter MC-21 koji se može koristiti za L-mount sistem leća. Ta se mogućnost može ostvariti kupnjom spomenutog fotoaparata u našoj poslovnici ili web shopu, a ponuda vrijedi do 31. svibnja 2020. godine. Detaljniji opis proizvoda donosimo u nastavku.

  Sigma fp - najmanji bezrcalni fotoaparat na svijetu

  Sa svojim kompaktnim dimenzijama te težinom od svega 422 g, Sigma fp je jedan od najmanjih i najlakših full-frame mirrorless kamera na tržištu. Ističući svoju kompaktnost, Sigma fp se odlikuje i s dva načina snimanja: cine i still koji vam nude više mogućnosti, kao i slobodu u korištenju te okidanju fotografija. Otporna na prašinu i zapljuskivanje, ovaj fotoaparat možete koristiti u svim situacijama, dok za najbolju optimalnu izvedbu, tu je robusno kućište s hladnjakom od magnezija. Dovoljno je malen za svakodnevnu upotrebu te savršena za uživanje u full-frame slikama iz svakodnevnog života.

  Sigma Mount Converter MC-21 - za bolju fotografiju

  Sigma Mount Converter MC-21 omogućuje uporabu Sigma SA mount te Sigma Canon EF mount leća na L-mount kamerama. Samim time, povećava se kompatibilnost te se povećava opseg za L-mount kamere i leće. Omogućuje vam automatsko izoštravanje, automatsku ekspoziciju dok sam adapter podržava stabilizaciju slike kako bi se smanjila refleksija.