Sony CashBack 2018 promocija - povrat dijela novca za određene proizvode kupljene u Canosi

Datum objave:  2.11.2018.
 • Sony CashBack 2018 promocija - povrat dijela novca za određene proizvode kupljene u Canosi


  Promotivni povrat novca pri kupnji digitalne opreme za snimanje - zatražite povrat novca do 7500 kn! Promocija traje od 1. studenog 2018. do 31. siječnja 2019. POZOR: Možete podnijeti zahtjev samo nakon trideset (30) dana od datuma kupnje

  Kako mogu sudjelovati u promociji?


  1. KORAK
  Kupite jedan od odgovarajućih modela između 01.11.2018. i 31.01.2019. kod prodavača koji sudjeluju u promociji (Canosa) kako biste ostvarili pravo na povrat novca. Proizvode uključene u promociju možete pogledati na sljedećoj poveznici: Sony Cash Back artikli

  2. KORAK
  Posjetite web-stranicu kampanje i kliknite na tipku "Zahtjev" za registraciju. Zahtjeve morate predati online 30 dana nakon datuma kupnje, inače neće biti prihvaćeni.
  Napomena: Zahtjeve možete podnijeti između 01.11.2018. i 31.03.2019.

  3. KORAK
  Prijavite se na MySony ili izradite MySony račun i popunite obrazac za kampanju unosom sljedećih podataka:
  · Podaci o proizvodu: model, serijski broj, datum kupnje i trgovina
  · Vaši osobni podaci: ime, e-adresa, poštanska adresa, bankovni podaci i telefonski broj
  · Vaš dokaz o kupnji
  · Slika vašeg serijskog broja

  Serijski broj možete pronaći na dnu fotoaparata ili na bajunetu objektiva, kao na slici:
  Sony serijski broj


  Točnu oznaku uređaja možete pronaći na Canosa web stranici ili na samome uređaju.
  Više informacija o oznaci modela i serijskom broju pogledajte na Sony web stranici

  Nakon unosa ovih podataka, kliknite na tipku "Pošalji".

  4. KORAK
  Nakon što pošaljete svoj obrazac, bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu i primit ćete na svoju e-adresu poruku s potvrdom vaše registracije. Vaš registracijski kôd je 8-znamenkasti broj koji će biti naveden u predmetnom retku e-poruke. Taj će kôd služiti i kao referentni broj u slučaju da imate pitanja o kampanji.

  5. KORAK
  Ako vaš zahtjev ispunjava uvjete i odredbe promocije, dobit ćete odgovarajući povrat novca u roku od 30 dana od provjere valjanosti vašeg zahtjeva. Ako želite provjeriti status svoga zahtjeva za povrat novca, kliknite na poveznicu "Pogledajte status vašeg zahtjeva" na početnoj stranici kampanje.


  Više informacija pogledajte na:
  https://www.sony.hr/cashback

  Sony Cash Back proizvodi:
  Canosa Sony Cash Back artikli

  Uvjeti i odredbe


  1. Promotor za akcijski povrat novca s tvrtkom Sony ("Promocija") je Sony Europe Limited sa sjedištem u The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW ("Sony"). Nemojte slati obrasce zahtjeva na tu adresu, jer neće biti prihvaćeni. Za ispunjavanje zahtjeva upotrijebite isključivo web-stranicu navedenu u 7. članku.

  2. Ova Promocija je promocija za potrošače i dostupna je samo izvornom potrošaču koji je kupio proizvod. Iz ove ponude isključeni su zahtjevi koje podnesu tvrtke, organizacije i institucije te prodavači. Za podnošenje zahtjeva u sklopu ove Promocije morate biti stariji od 18 godina.

  3. Promocija vrijedi samo pri kupnji novih proizvoda (tj. ne vrijedi za rabljene, vraćene ili obnovljene proizvode) koje je Sony isporučio i distribuirao u Hrvatskoj.

  4. Odvojite neko vrijeme kako biste pažljivo pregledali ove uvjete i odredbe i pobrinite se za usklađenost s njihovim zahtjevima kako se ne biste razočarali.

  Postupak ostvarivanja prava

  5. Ako ste kupili bilo koji od sljedećih proizvoda ("Proizvodi") od ovlaštenog Sonyjevog prodavača koji se nalazi u Hrvatskoj između 01. studenog 2018. i 31. siječnja 2019. (uključivo), ostvarujete pravo na podnošenje zahtjeva za sljedeće iznose povrata novca te vrijedi ostatak ovih Uvjeta i odredbi.

  6. Kupci koji kupe jedan od sljedećih objektiva:SEL100F28GM, SEL100400GM, SEL1635GM, SEL2470GM, SEL70200GM, SEL85F14GM zajedno s jednim od sljedećih fotoaparata: A7M2, A7M2K, A7M2, A7RM2 ostvaruju pravo na dvostruko veći iznos povrata novca u odnosu na oglašeni za kupnju objektiva (tj. 1.500 HRK umjesto 750 HRK). Dvostruko veći povrat novca dostupan je samo ako su objektivi i fotoaparat kupljeni zajedno u isto vrijeme, tj. kao dio iste pojedinačne transakcije. Dvostruko veći povrat novca dostupan je samo za objektiv, a ne za fotoaparat. Ne postoji ograničenje broja objektiva koji se mogu uključiti u zahtjev za dvostruko veći povrat novca, pod uvjetom da su kupljeni u isto vrijeme kao i glavni fotoaparat.

  Opći uvjeti koji vrijede za sve primjene Povrata novca

  7. Bez obzira na vrstu proizvoda za koje tražite povrat novca, ispunite svoj zahtjev na mreži na sljedećem URL-u: www.sony.hr/cashback .

  8. Za podnošenje zahtjeva trebat će vam MySony račun – ako još nemate MySony račun, morat ćete ga izraditi. Za dovršenje svog zahtjeva morat ćete elektronički priložiti serijski broj proizvoda, fotografiju serijskog broja na samom proizvodu i kopiju izvornog ispisanog računa/fakture gdje se jasno vidi naziv trgovca, naziv proizvoda i datum kupnje. Za zahtjeve za dvostruki povrat novca prema 6. članku, na računu/fakturi mora biti naveden i odgovarajući objektiv i fotoaparat. Potvrde online narudžbe i računi pisani rukom neće biti prihvaćeni.

  9. Zahtjevi se mogu podnijeti nakon isteka trideset (30) dana od datuma kupnje odgovarajućih proizvoda. Zahtjevi predani prije počeka od trideset (30) dana bit će odbijeni.

  10. Svi obrasci zahtjeva podneseni u vezi s Promotivnim povratom novca moraju biti zaprimljeni do ponoći (CET) 31. Ožujka 2019. Nijedan zahtjev neće biti prihvaćen nakon tog datuma.

  11. Za ispunjavanje obrasca zahtjeva potrebno je imati pristup internetu s dovoljno širokopojasne brzine i mogućnošću preuzimanja. Sony ne preuzima odgovornost ni za kakve probleme vezane uz tehničke, hardverske, softverske i poslužiteljske značajke, web stranice ili internetsku vezu koji sprječavaju ili na drugi način ometaju sudjelovanje u Promociji. Imajte na umu da mogu postojati dodatne naknade koje sudionik mora platiti davatelju internetskih usluga, ovisno o njihovim uvjetima uporabe interneta.

  12. Povrat novca dostupan je samo za odgovarajuće Sonyjeve proizvode koje je Sony isporučio i distribuirao svojim ovlaštenim prodavačima u Hrvatskoj. Preporučujemo da prije kupnje provjerite s vašim trgovcem kako biste bili sigurni da ste kupnju proveli u skladu s ovim Uvjetima i odredbama. Na web-stranici za Sonyjev povrat novca, navedenoj u 7. članku, možete također provjeriti detalje o ovlaštenim Sonyjevim prodavačima. Sony nije odgovoran za pogrešne tvrdnje trgovca u pogledu ovoga, a konačna odluka o tome je li prodavač ovlašten ostaje na Sonyju. Kako bi se izbjegli nesporazumi, Sony neće prihvatiti zahtjeve vezane uz proizvode kupljene s eBaya ili od prodavača treće strane na platformi Amazon Marketplace (bilo da su navedeni kao novi ili rabljeni).

  13. Zahtjev za Povrat novca ne može se valjano izvršiti u vezi s proizvodom koji korisnik vraća trgovcu i dobiva punu naknadu.

  14. U slučaju nepotpunog zahtjeva, sudionik će biti obaviješten e-poštom i dobit će rok od 10 (deset) kalendarskih dana za rješavanje svih pitanja i slanje točnog i valjanog dokumenta koji ispunjava ove uvjete.

  15. Jedan kupac smije poslati najviše 3 zahtjeva (i samo jedan zahtjev po proizvodu). Ne postoji ograničenje broja proizvoda koji se mogu uključiti u pojedinačni zahtjev (u skladu s 8. člankom), ali svaka zasebna prodajna transakcija mora biti poslana kao zasebni zahtjev.

  16. Kad su ispunjeni svi kriteriji, primitak Povrata novca možete očekivati unutar 28 dana; ako taj rok ne možemo ispuniti, ostvarit ćemo to što je brže moguće nakon roka.

  17. Isplata povrata novca provest će se u obliku izravnog bankovnog prijenosa na račune kojima upravlja financijska ustanova smještena u Hrvatskoj. To je pod pretpostavkom da ste pružili točne bankovne podatke za elektronički promet. Drukčiji način povrata novca nije moguć. Imajte na umu da će uspješni podnositelji zahtjeva dobiti svoj predviđeni Povrat novaca izravnim bankovnim prijenosom, pod uvjetom da su pružili točne bankovne podatke te da je račun valjan i čitljiv.

  Razni uvjeti

  18. Zadržavamo pravo na uskraćivanje i/ili odbijanje isplate Povrata novca: (i) ako sumnjamo da je potraživanje u okviru ove Promocije lažno ili nepošteno ili ako zahtjev ne ispunjava ove uvjete ili (ii) osobi koja je u nekoj prethodnoj promociji poslala zahtjev koji je bio lažan ili je na drugi način kršio uvjete takve promocije.

  19. Zadržavamo pravo na otkazivanje Promocije u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Sve ponude za Povrat novca ovise o raspoloživosti. Sony pridržava pravo zamjene bilo koje ponude za proizvode ili usluge ekvivalentnog statusa i vrijednosti prema potrebi.

  20. Svi Sonyjevi proizvodi dostupni su do isteka zaliha.

  21. Ova Promocija nije dostupna u kombinaciji s drugim promocijama.

  22. Za isplatu povrata novca ne postoji alternativa u obliku kredita, gotovine ili zamjenskog proizvoda.

  23. Ako imate bilo kakvih upita u vezi s vašim zahtjevom, obratite nam se na telefonski broj 01777 6490 ili putem internetske stranice https://services.sony.hr/supportmvc/hr/Contact/Email .

  24. Sve upute navedene u obrascu zahtjeva su dio ovih Uvjeta i odredbi.

  25. Pri podnošenju zahtjeva smatramo da su podnositelji zahtjeva pročitali i prihvatili ove Uvjete i odredbe i pravila o privatnosti tvrtke Sony koja su dostupna na stranici https://www.sony.hr/eu/pages/privacy/hr_HR/privacy_overview.html .

  26. Osobni podaci koje nam dostavite obradit će Sony Europe Limited i njegov vanjski davatelj usluga u svrhu provođenja ove promocije. Sony može u slučaju potrebe podijeliti podatke s ovlaštenim prodavačima Sonyjevih proizvoda, u cilju provjere navoda i sprječavanja lažnih potraživanja.

  27. Ako imate ikakvih pitanja u vezi s upotrebom vaših osobnih podataka, obratite nam se putem našeg online obrasca na adresi https://services.sony.hr/support/hr/contacts/pim/email

  28. Ova Promocija regulirana je hrvatskim pravom i sve stranke podliježu isključivoj nadležnosti hrvatskih sudova.

  Proizvodi uključeni u promociju:


  EANSKUArtiklCash Back
  5013493354883ILCE7M2ZBDI.EUSony Alpha a7 II + 24-70 f/4 ZAOSS1100 kn
  4548736001763ILCE7M2KB.CECSony Alpha a7 II + 28-70 f/3.5-5.6 OSS1100 kn
  4548736001701ILCE7M2B.CECSony Alpha a7 II Body1100 kn
  4548736017719ILCE7RM2B.CECSony Alpha a7R II Body3000 kn
  4905524894882SEL1018.AESony E 10-18mm f/4 OSS400 kn
  4905524935462SEL1670Z.AESony E 16-70mm f/4 ZAOSS750 kn
  4905524887969SEL18200LE.AESony E 18-200mm f/3.5-6.3 OSS LE450 kn
  4905524796636SEL30M35.AESony E 30mm f/3.5 Macro200 kn
  4905524894912SEL35F18.AESony E 35mm f/1.8 OSS300 kn
  4905524952414SEL50F18B.AESony E 50mm f/1.8 OSS250 kn
  4905524958706SEL55210B.AESony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS250 kn
  4905524796711SEL55210.AESony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS250 kn
  4905524956672SELP18105G.AESony E PZ 18-105mm f/4 G OSS400 kn
  4548736046375SELP18110G.SYXSony E PZ 18-110mm f/4 G OSS3000 kn
  4548736058422SEL100400GM.SYXSony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS750 kn
  4548736054837SEL100F28GM.SYXSony FE 100mm f/2.8 STF GM OSS750 kn
  4548736058378SEL1224G.SYXSony FE 12-24mm f/4 G750 kn
  4548736038448SEL1635GM.SYXSony FE 16-35mm f/2.8 GM750 kn
  4905524989212SEL1635Z.SYXSony FE 16-35mm f/4 ZAOSS750 kn
  4548736002029SEL24240.SYXSony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS750 kn
  4548736019522SEL2470GM.SYXSony FE 24-70mm f/2.8 GM750 kn
  4905524934793SEL2470Z.AESony FE 24-70mm f/4 ZAOSS750 kn
  4548736001992SEL28F20.SYXSony FE 28mm f/2300 kn
  4548736001961SEL35F14Z.SYXSony FE 35mm f/1.4 ZA750 kn
  4905524934731SEL35F28Z.AESony FE 35mm f/2.8 ZA600 kn
  4548736028371SEL50F14Z.SYXSony FE 50mm f/1.4 ZA750 kn
  4548736033092SEL50F18F.SYXSony FE 50mm f/1.8250 kn
  4548736043954SEL50M28.SYXSony FE 50mm f/2.8 Macro400 kn
  4905524934762SEL55F18Z.AESony FE 55mm f/1.8 ZA750 kn
  4548736038417SEL70200GM.SYXSony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS750 kn
  4905524951363SEL70200G.AESony FE 70-200mm f/4 G OSS750 kn
  4548736033061SEL70300G.SYXSony FE 70-300mm f/4.5-5.6 G OSS750 kn
  4548736020290SEL85F14GM.SYXSony FE 85mm f/1.4 GM750 kn
  4548736058354SEL85F18.SYXSony FE 85mm f/1.8450 kn
  4548736007970SEL90M28G.SYXSony FE 90mm f/2.8 G OSS Macro750 kn
  4905524341089SAL100M28.AESony A 100mm f/2.8750 kn
  4905524340600SAL135F18Z.AESony A 135 f/1.8 Z1500 kn
  4905524340990SAL135F28.AESony A 135mm f/2.81100 kn
  4548736007956SAL1635Z2.SYXSony A 16-35mm f/2.8 ZA SSM II1100 kn
  4548736007925SAL2470Z2.SYXSony A 24-70mm f/2.8 ZA SSM II1500 kn
  4905524692112SAL24F20Z.AESony A 24mm f/2 ZA SSM750 kn
  4905524854756SAL300F28G2.AESony A 300mm f/2.8 G SSM II3700 kn
  4905524340549SAL35F14G.AESony A 35mm f/1.4 G1500 kn
  4905524808933SAL500F40G.AESony A 500mm f/4 G SSM7500 kn
  4905524923247SAL50F14Z.AESony A 50mm f/1.4 ZA SSM1100 kn
  4905524935431SAL70200G2.AESony A 70-200mm f/2.8 G SSM II1500 kn
  4548736001893SAL70300G2.SYXSony A 70-300mm f/4.5-5.6 G SSM II1100 kn
  4905524854848SAL70400G2.AESony A 70-400mm f/4-5.6 G SSM II1500 kn
  4905524340570SAL85F14Z.AESony A 85mm f/1.4 ZA1100 kn
  HVLF20M.CESony HVL-F20M150 kn
  HVLF32M.CE7Sony HVL-F32M200 kn
  HVLF43M.CECSony HVL-F43M300 kn
  VGC1EM.CESony VGC1EM Vertical Battery Grip200 kn
  VGC2EM.CE7Sony VGC2EM Vertical Battery Grip250 kn
  VGC77AM.CESony VG-C77AM Vertical Battery Grip200 kn