Sony Cashback promocija 2020.

Datum objave:  24.6.2020.
 • Sony Cashback promocija 2020.


  Sony ovog ljeta nudi povrat i do 3000 kn na određene Sony fotoaparate, objektive i dodatnu opremu dok se na određene G Master i G objektive može ostvariti i dvostruki povrat. Promotivna ponuda traje od 01.06. do 31.07.2020. godine (uključujući i 31.07.) ili do isteka zaliha. Zahtjev za povrat može se podnijeti samo nakon 30 (trideset) dana od datuma kupnje.

  Više informacija o samim proizvodima koji se nalaze na promociji može se pronaći ovdje, a samu registraciju i prijavu za podnošenje zahtjeva za povrat može se napraviti na sljedećem linku.

  Svi proizvodi uključeni u promociju mogu se pronaći ovdje.

  sony-promocija-2020_03


  Uvjeti i odredbe
  Promotor za akcijski povrat novca s tvrtkom Sony ("Promocija") je Sony Europe B.V. sa sjedištem u The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW ("Sony"). Nemojte slati obrasce zahtjeva na tu adresu, jer neće biti prihvaćeni. Za ispunjavanje zahtjeva upotrijebite isključivo web-stranicu navedenu u 7. članku.

  1) Ova Promocija je dostupna samo izvornom krajnjem korisniku koji je kupio proizvod. Iz ove ponude isključeni su zahtjevi koje podnesu prodavači. Za podnošenje zahtjeva u sklopu ove Promocije morate biti stariji od 18 godina.

  2) Promocija vrijedi samo pri kupnji novih proizvoda (tj. ne vrijedi za rabljene, vraćene ili obnovljene proizvode) koje je Sony isporučio i distribuirao u Hrvatskoj.

  3) Odvojite neko vrijeme kako biste pažljivo pregledali ove uvjete i odredbe i pobrinite se za usklađenost s njihovim zahtjevima kako se ne biste razočarali.

  Postupak ostvarivanja prava

  4) Ako ste kupili bilo koji od sljedećih proizvoda ("Proizvodi") od ovlaštenog Sonyjevog prodavača koji se nalazi u Hrvatskoj između 1. lipnja 2020. i 31. srpnja 2020. (uključivo), ostvarujete pravo na podnošenje zahtjeva za sljedeće iznose povrata novca te vrijedi ostatak ovih Uvjeta i odredbi.

  5) Kupci koji kupe jedan od sljedećih objektiva: SEL100F28GM, SEL135F18GM, SEL100400GM, SEL1635GM, SEL2470GM, SEL24F14GM, SEL70200GM, SEL85F14GM, SELP18110G, SELP28135G zajedno s jednim od sljedećih fotoaparata: ILCE-9, ILCE-9M2, ILCE-7RM3, ILCE-7RM4, ILCE-7SM2, PXW-FS5M2 ili PXW-FS7M2 ostvaruju pravo na dvostruko veći iznos povrata novca u odnosu na oglašeni za kupnju objektiva (tj. 1.500 HRK umjesto 750 HRK).

  6) Dvostruko veći povrat novca dostupan je samo ako su objektivi i fotoaparat kupljeni zajedno u isto vrijeme, tj. kao dio iste pojedinačne transakcije. Dvostruko veći povrat novca dostupan je samo za objektiv, a ne za fotoaparat. Ne postoji ograničenje broja objektiva koji se mogu uključiti u zahtjev za dvostruko veći povrat novca, pod uvjetom da su kupljeni u isto vrijeme kao i glavni fotoaparat.

  7) Popis svih prodavača koji su uključeni u promociju nalaze se sljedećem URL-u: https://campaign.odw.sony-europe.com/redemption/dealers/HR_DI_dealers.pdf

  Opći uvjeti koji vrijede za sve primjene Povrata novca

  8) Bez obzira na vrstu proizvoda za koje tražite povrat novca, ispunite svoj zahtjev na mreži na sljedećem URL-u: www.sony.hr/cashback.

  9) Za podnošenje zahtjeva trebat će vam MySony račun – ako još nemate MySony račun, morat ćete ga izraditi. Za dovršenje svog zahtjeva morat ćete elektronički priložiti serijski broj proizvoda, fotografiju serijskog broja na samom proizvodu i kopiju izvornog ispisanog računa/fakture gdje se jasno vidi naziv trgovca, naziv proizvoda i datum kupnje. Za zahtjeve za dvostruki povrat novca prema 6. članku, na računu/fakturi mora biti naveden i odgovarajući objektiv i fotoaparat. Potvrde online narudžbe i računi pisani rukom neće biti prihvaćeni.

  10) Zahtjevi se mogu podnijeti nakon isteka trideset (30) dana od datuma kupnje odgovarajućih proizvoda. Zahtjevi predani prije počeka od trideset (30) dana bit će odbijeni.

  11) Svi obrasci zahtjeva podneseni u vezi s Promotivnim povratom novca moraju biti zaprimljeni do ponoći (CET) 30. rujna 2020. Nijedan zahtjev neće biti prihvaćen nakon tog datuma.

  12) Za ispunjavanje obrasca zahtjeva potrebno je imati pristup internetu s dovoljno širokopojasne brzine i mogućnošću preuzimanja. Sony ne preuzima odgovornost ni za kakve probleme vezane uz tehničke, hardverske, softverske i poslužiteljske značajke, web stranice ili internetsku vezu koji sprječavaju ili na drugi način ometaju sudjelovanje u Promociji. Imajte na umu da mogu postojati dodatne naknade koje sudionik mora platiti davatelju internetskih usluga, ovisno o njihovim uvjetima uporabe interneta.

  13) Povrat novca dostupan je samo za odgovarajuće Sonyjeve proizvode koje je Sony isporučio i distribuirao svojim ovlaštenim prodavačima u Hrvatskoj. Preporučujemo da prije kupnje provjerite s vašim trgovcem kako biste bili sigurni da ste kupnju proveli u skladu s ovim Uvjetima i odredbama. Na web-stranici za Sonyjev povrat novca, navedenoj u 7. članku, možete također provjeriti detalje o ovlaštenim Sonyjevim prodavačima. Sony nije odgovoran za pogrešne tvrdnje trgovca u pogledu ovoga, a konačna odluka o tome je li prodavač ovlašten ostaje na Sonyju. Kako bi se izbjegli nesporazumi, Sony neće prihvatiti zahtjeve vezane uz proizvode kupljene s eBaya ili od prodavača treće strane na platformi Amazon Marketplace (bilo da su navedeni kao novi ili rabljeni).

  14) Zahtjev za Povrat novca ne može se valjano izvršiti u vezi s proizvodom koji korisnik vraća trgovcu i dobiva punu naknadu.

  15) U slučaju nepotpunog zahtjeva, sudionik će biti obaviješten e-poštom i dobit će rok od 14 (četrnaest) kalendarskih dana za rješavanje svih pitanja i slanje točnog i valjanog dokumenta koji ispunjava ove uvjete.

  16) U svaki zahtjev može biti uključen samo jedan proizvod / komplet. Svaki je kupac ograničen na jedan zahtjev po pojedinačnom modelu i ukupno najviše 5 zahtjeva za proizvod (na primjer: ako kupac kupi fotoaparat koji je u promociji i također kupi komplet iz promocije koji uključuje isti model fotoaparata, kupac će moći tražiti povrat novaca u vezi s jednom od tih kupnji).

  17) Kad su ispunjeni svi kriteriji, primitak Povrata novca možete očekivati unutar 28 dana; ako taj rok ne možemo ispuniti, ostvarit ćemo to što je brže moguće nakon roka.

  18) Isplata povrata novca provest će se u obliku izravnog bankovnog prijenosa bankama u EU-u pod uvjetom da su dostavljeni točni podaci o banci i ako je račun valjan i čitljiv. Podnosiocu zahtjeva će se isplata povrata novca izvršiti u lokalnoj valuti. Ako predajete podatke o bankovnom računu u zemlji izvan zemlje kupnje, prihvaćate da iznos koji primate može varirati ovisno o lokalnoj valuti (HRKN) i tečaju na dan plaćanja. Provjerite da li vaša banka prihvaća plaćanja u HRKN - Sony ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju da vaša banka ne prihvati plaćanje u ovoj valuti ili bilo koje povezane bankovne troškove koji mogu biti potrebni. Drukčiji način povrata novca nije moguć.

  Razni uvjeti
  19) Zadržavamo pravo na uskraćivanje i/ili odbijanje isplate Povrata novca: (i) ako sumnjamo da je potraživanje u okviru ove Promocije lažno ili nepošteno ili ako zahtjev ne ispunjava ove uvjete ili (ii) osobi koja je u nekoj prethodnoj promociji poslala zahtjev koji je bio lažan ili je na drugi način kršio uvjete takve promocije.

  20) Zadržavamo pravo na otkazivanje Promocije u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Sve ponude za Povrat novca ovise o raspoloživosti. Sony pridržava pravo zamjene bilo koje ponude za proizvode ili usluge ekvivalentnog statusa i vrijednosti prema potrebi.

  21) Svi Sonyjevi proizvodi dostupni su do isteka zaliha.

  22) Ova Promocija nije dostupna u kombinaciji s drugim promocijama.

  23) Za isplatu povrata novca ne postoji alternativa u obliku kredita, gotovine ili zamjenskog proizvoda.

  24) Ako imate bilo kakvih upita u vezi s vašim zahtjevom, obratite nam se na telefonski broj 01 777 6490 ili putem internetske stranice http://www.sony.hr/promo/cashbackcontact .

  25) Sve upute navedene u obrascu zahtjeva su dio ovih Uvjeta i odredbi.

  26) Pri podnošenju zahtjeva smatramo da su podnositelji zahtjeva pročitali i prihvatili ove Uvjete i odredbe i pravila o privatnosti tvrtke Sony koja su dostupna na stranici https://www.sony.hr/eu/pages/privacy/hr_HR/privacy_overview.html .

  27) Osobni podaci koje nam dostavite obradit će Sony Europe B.V. i njegov vanjski davatelj usluga u svrhu provođenja ove promocije. Sony može u slučaju potrebe podijeliti podatke s ovlaštenim prodavačima Sonyjevih proizvoda, u cilju provjere navoda i sprječavanja lažnih potraživanja.

  28) Ako imate ikakvih pitanja u vezi s upotrebom vaših osobnih podataka, obratite nam se putem našeg online obrasca na adresi https://services.sony.hr/support/hr/contacts/pim/email

  29) Ova Promocija regulirana je hrvatskim pravom i sve stranke podliježu isključivoj nadležnosti.