Vrijeme je za Saramonic!

Datum objave:  4.5.2021.
 • Vrijeme je za Saramonic!


  Saramonic je već dobro poznati brand koji svojim inovacijama, kvalitetom i vrijednosti nudi široku ponudu mikrofona i audio adaptera za DSLR i bezrcalne fotoaparate te video kamere, kao i jedinstvene, snažne mikrofone te ostale audio dodatke za uporabu sa smartphone uređajima, tabletima te ostalim uređajima. Sama tvrtka radi kontinuirano na razvoju inovativnih i svima dostupnih proizvoda kako bi olakšali videografima i stvarateljima sadržaja na svakoj razini, od naprednog do profesionalnog.

  Canosa kao službeni distributer Saramonic branda nudi raznovrsne proizvode koji uključuju:

  saramonic_canosa2021
  Audio Adapteri
  Audio adapteri omogućuju kupcima spajanje profesionalne audio opreme i mikrofona s njihovim DSLR fotoaparatima i videokamerama i stvaranje ugodnijeg i ljepšeg zvuka.

  Mikrofoni
  Vrhunski mikrofoni (uključujući žičane te bežične mikrofone) za DSLR fotoaparate i DV kamere te Vam pružaju profesionalne proizvode i usluge.

  Smartphone Audio
  Sa sve većim i većim populariziranjem smartphone videa, Saramonic stvara uređaje kako bi poboljšali kvalitetu zvuka za smartphone video, uključujući SmartMixer, SmartMic, SmartRig, kao i audio dodatke za iOS Lightning i Android tip C.

  Lavalier mikrofoni i dodaci
  Pružajući dodatne audio mogućnosti, Saramonic stvara različite audio dodatke kao što su lavalier mikrofoni, kabeli za spajanje, zaštita od vjetra kako bi što bolje pružili podršku ostalim proizvodima iz Saramonic linije.

  Saramonic proizvodi mogu se naći i u u Canosa web shopu kao i u poslovnici.