Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Canon event

Canon event

27. 05. 2024.

 

Poštovani posjetitelji,

S velikim zadovoljstvom objavljujemo da je naš Canon event uspješno završen! Iskreno vam zahvaljujemo na dolasku i što ste ovaj događaj učinili posebnim.

Vaše sudjelovanje i entuzijazam bili su iznimno inspirativni i nadamo se da ste uživali u istraživanju najnovije Canon opreme, učenju na našem eventu i interakciji s našim kolegama i Canon fotografom. Posjetitelji su imali priliku testirati najnovije modele Canon opreme uključujući fotoaparate EOS R3, R5, R6 II, R50 i još mnoge druge, te objektive RF 800mm, RF 50mm, RF 24-105mm, RF 100 mm macro kao i Canon printere.

Posebno smo ponosni na bogat program koji smo vam pripremili uključujući praktične demonstracije i stručne savjete te se nadamo se da ste iskoristili priliku za isprobavanje najnovijih tehnologija.

Još jednom, hvala vam na podršci. Radujemo se što ćemo vas vidjeti na našim budućim događajima!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili povratnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na mail marketing@canosa.com.hr Vaše mišljenje nam je iznimno važno kako bismo nastavili poboljšavati naše događaje i rad kako bi vam mogli pružiti još bolja iskustva u budućnosti.

Dio atmosfere eventa možete pogledati kroz fotografije koje smo pripremili za vas.

 

 

VSC Pro+ Online Trgovina   Izrada Web trgovina