Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Canon PowerShot V10

Canon PowerShot V10

12. 05. 2023.

Canon predstavlja svoju prvu kompaktnu kameru posebno osmišljenu za vlogging

Snimanje 4K UHD videozapisa, visokokvalitetni mikrofon, ugrađeno postolje i 14 jedinstvenih filtara boje pretvaraju novi Canon PowerShot V10 u idealnog pratitelja za snimanje vlogova

Canon Europe je predstavio PowerShot V10, laganu kameru za snimanje vlogova jednostavnu za uporabu, za one koji žele povesti prijatelje i pratitelje na svoje avanture, bez potrebe za nošenjem velike količine opreme. PowerShot V10 teži tek nešto više od 211 g i savršeno pristaje u vaš džep, a kreatorima sadržaja s područja životnog stila i putovanja nudi cjelovito rješenje koje kombinira visokokvalitetne mikrofone s ugrađenim postoljem. Omogućuje vam stvaranje privlačnih sadržaja za vašu zajednicu zahvaljujući 4K UHD snimanju bez podrhtavanja i zamućivanju pozadine, koje pruža profesionalni izgled.

Čvrsto vertikalno orijentirano kućište predstavlja potpuno novi dizajn za Canon. Uređaj je toliko prenosiv i nenametljiv da se kreatori mogu bez problema uklopiti prilikom snimanja na pretrpanim mjestima. Nikada ne propustite spontane trenutke i iskrene reakcije, jer je centrirana tipka za snimanje prilagođena za brzo i agilno upravljanje kamerom jednom rukom.

Nevjerojatna kvaliteta videozapisa, kojima možete savršeno upravljati

PowerShot V10 ima veliki 1-inčni CMOS senzor koji može pružiti zapanjujuću 4K videokvalitetu, a istovremeno nudi i mogućnosti snimanja fotografija. Za dodatnu kinematografsku atmosferu, kreatori mogu brzo promijeniti ambijent primjenom nekog od 14 raspoloživih efekata filtra boje i načina rada Smooth Skin (Glatka koža).

Način rada Movie Digital IS idealan je za snimanje videozapisa iz ruke, jer pomaže u izbjegavanju podrhtavanja fotoaparata, nudeći oštrije i čišće snimke s više detalja i jasnoće.

U skladu sa širokim rasponom mogućnosti raznih platformi društvenih mreža, PowerShot V10 može snimati u obje orijentacije i do sat vremena kontinuiranog videozapisa. Osim toga, njegova značajka automatskog poravnavanja može pomoći da videozapis ostane niveliran i da izbjegnete nagnute snimke, čime se smanjuje vrijeme potrebno za uređivanje sadržaja.

Zvuk visoke kvalitete koji vašu poruku prenosi jasno

Savršena za snimanje na otvorenom ili u urbanom okruženju, kamera PowerShot V10 ima dva velika stereomikrofona za naraciju i treći mikrofon za smanjenje buke. Osim ugrađenog filtra za vjetar moguće je kupiti dodatni vjetrobran kao dio kompleta napredne dodatne opreme, čime se dodatno poboljšava kvaliteta zvuka u vanjskim uvjetima

Osmišljena za snimanje svih aspekata vašeg života

Budući da je kamera PowerShot V10 smještena u vertikalno orijentiranom kućištu i osmišljena kako bi bila jednostavna, možete njome upravljati gotovo u cijelosti jednom rukom. Njezin LCD zaslon osjetljiv na dodir od 2,0 inča, koji možete okrenuti prema naprijed, savršen je za snimanje vas samih ili drugih, pogodan je za snimanje iz ruke, omogućujući vam jednostavno bilježenje emocija i stvaranje intimnog ugođaja između vas i vaših gledatelja.  Ugrađeno postolje pruža vam mogućnost snimanja više samostojećih sadržaja kao što su kulinarski vodiči, preporuke za kupnju ili popularni formati kao što su "pripremite se sa mnom", raspakiravanje novih kupljenih stvari (unboxing), odgovaranje na postavljena pitanja (AMA) ili videozapisi u vidu popisa.

Povezuje vas s vašim pratiteljima, bez obzira gdje se nalazite

Kamera PowerShot V10 potpuno je kompatibilna s aplikacijom Canon Camera Connect, tako da možete lako prenijeti videozapise na pametni telefon ili tablet putem Wi-Fi veze. Upravljanje tijekovima rada s videozapisima nikada nije bilo lakše uz ugrađenu integraciju s platformom image.canon za privremenu pohranu u oblaku, s koje ih možete izravno prebaciti na svoju platformu po izboru. Pametan te intuitivan dizajn ove kamere obuhvaća i HDMI i USB priključke za jednostavni prijenos na prijenosno ili stolno računalo ili kako biste kameru mogli upotrijebiti kao web-kameru.  Za one koji su stalno vani, uređaj se može puniti u pokretu putem USB-C-a.

Prenesite svoj sadržaj gledateljima izravno s kamere, uz pojednostavljene mogućnosti prijenosa uživo uključene u PowerShot V10, što vam omogućuje da se obraćate uživo svojim pratiteljima s pomoću namjenskih opcija izbornika za prijenos uživo na YouTubeu i Facebooku.

Pribor prikladan za svako putovanje

Canon PowerShot V10 možete kupiti u dva različita paketa. Standardni komplet dolazi s kabelom za napajanje, mekom torbicom, poklopcem objektiva, vjetrobranom i remenom za nošenje na zapešću. Za one koji žele kreativnije opcije, napredni komplet, dizajniran u suradnji sa SmallRigom, uključuje okvir koje možete upotrijebiti za pričvršćivanje prstenastog svjetla ili vanjskog mikrofona.

PowerShot V10 – Ključne značajke:

Kompaktno i lagano vertikalno orijentirano kućište
Žarišna duljina širokokutnog objektiva 6,6 mm (žarišne duljine ekvivalentne 35 mm su 18 mm u načinu za fotografije i 19 mm u načinu za videozapise), maksimalni otvor blende f/2,8
Snimanje videozapisa u 4K UHD pri 29,97/25,00 fps i Full HD pri 59,94/50,00 fps
AF s praćenjem lica
Način Smooth Skin (Glatka koža) pri snimanju videozapisa
Veliki stereomikrofon
Zaslon s mogućnošću naginjanja prema gore
Ugrađeno postolje (jednostavno podešavanje nagiba do 30 stupnjeva)
14 filtara boje
Snimanje JPG fotografija, ekvivalent načinu rada Scene Intelligent Auto
Mogućnosti povezivanja: Wi-Fi, Bluetooth, web-kamera [UVC/UAC]

 

VSC Pro+ Internet Shop   Otvaranje Internet Trgovine