Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
DJI Avata

DJI Avata

26. 08. 2022.

Canosa i DJI predstavljaju nove dronove Avata

Rođen da leti!

Nebo je vaše igralište kada Avatu kombinirate s Goggles 2 noačalama i kontrolerom pokreta, let postaje dostupan svima. Doživite uzbuđenje potpunog uranjanja uz sigurnost i kontrolu bez premca. Prihvatite svoju spontanost i uhvatite svijet oko sebe jer neki od nas su rođeni da lete.

Gdje se agilnost susreće s izdržljivošću


Kompaktan i lagan, DJI Avata okretan je u uskim prostorima. Svaki aspekt njegovog dizajna je napravljen da budete odvažni. Ugrađeni štitnik propelera znači da ako Avata dođe u kontakt s objektom, može se odbiti, ostati u zraku i nastaviti letjeti.

Sa 
DJI Goggles 2 sjednite u pilotsko sjedalo

Uživajte u udobnosti i praktičnosti sljedeće razine s DJI Goggles 2. Sada manje, lakše i opremljene Micro-OLED zaslonima, tako da doživljavate izvanrednu jasnoću dok se krećete nebom. DJI Avata također podržava DJI FPV Goggles V2

DJI Motion Controller 

Steknite osjećaj za letenje Uz DJI Motion Controller, intuitivni let je u vašim rukama. Stisnite okidač i zakrenite prema naprijed ili zakrenite za ugao zakretanjem kontrolera. Kontrole su jednostavne za korištenje i pružaju potpuno jedinstven način letenja.

Savršen paket

DJI Goggles 2 su kompaktne i ultra-prijenosne nošale. Sklopiva antena i lagani dizajn čine ih lakima za spremanje, udobnima za nošenje i prikladnima za dugotrajnu upotrebu. Uz trajanje baterije od dva sata i super brzine punjenja, uvijek možete biti spremni za impresivan let.

Odleti daleko

DJI Avata je čvrst i kompaktan dron, tako da možete biti hrabri. Izdržljivi okvir smanjuje rizik od oštećenja, dajući vam više mira. Novi kanalski aerodinamički dizajn optimizira energetsku učinkovitost omogućujući impresivno vrijeme leta do 18 minuta

Letite tamo gdje drugi ne mogu


Snimite doista jedinstvene snimke dok se krećete između grana, ispod mostova i kroz hodnike, snimajući na mjestima koja su prije bila nedostupna.

Mod kornjače

Ako Avata padne na leđa, aktivirajte Turtle mod s nekoliko jednostavnih dodira i gledajte kako se vraća u akciju.

Sustav za otkrivanje prepreka prema dolje

Uz ugrađeni štitnik propelera, Avata ima binokularni pogled prema dolje i ToF infracrveni senzor za još veću sigurnost. Ovi senzori otkrivaju prepreke ispod i omogućuju Avati let na niskim visinama ili u zatvorenom prostoru.

Prijenos u koji se možete pouzdati


Avata ima DJI vodeći O3+ video prijenos i 2T2R višesmjerne antene za nenadmašnu stabilnost i odziv tijekom leta. Uživajte u oštrom i glatkom prikazu u stvarnom vremenu u svojim naočalama, čak i u okruženjima sa smetnjama.

1080 p
Max Video Transmission Quality 
100 fps
Max Video Transmission Frame Rate
30 ms
Lowest Video Transmission Latency 
10km
Max Video Transmission Range
50 Mbps
Max Video Transmission Bitrate
H.265
Video Transmission Coding

* When using DJI Goggles 2 in an open outdoor environment without interference

VSC Pro+ Online Trgovina   Web Trgovina