Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
DJI OM 6

DJI OM 6

22. 09. 2022.

Stigao je novi  DJI OM 6

Ostvarite svoju kreativnost

Osmo Mobile 6 je inteligentni stabilizator smart telefona prepun kreativnih značajki. Ne samo da je kompaktan i lako sklopiv da stane u vaš dlan, već se i automatski pokreće kada se rasklopi za snimanje fotografija u trenutku. Dobijte dinamične kutove i savršene selfije pomoću ugrađene produžne šipke. Na raspolaganju vam je cijeli niz inteligentnih funkcija i vodiča. Aplikacija DJI Mimo olakšava učinkovito snimanje, uređivanje i dijeljenje, omogućujući vam da uhvatite svaki nezaboravan trenutak.



Priprema, pozor, kreni!

Nosite svoj Osmo Mobile 6 na uzbudljive avanture. Kompaktan i sklopivi dizajn jednostavan je za pakiranje, a s brzo otpuštajućom magnetskom stezaljkom za telefon možete krenuti bez gnjavaže skidanja maske za telefon.




Uključivanje ili isključivanje – spremni ste za snimanje ili odgovor na poziv u trenutku.

Brzo pokretanje

Osmo Mobile 6 uključuje se čim ga otvorite. Priključite upareni pametni telefon i aplikacija DJI Mimo automatski će se pojaviti, omogućujući vam da počnete snimati čim vam dođe inspiracija. 3-osna stabilizacija sa stabilizacijom u 3 osi, snimite glatke kreacije u pokretu koje impresioniraju i oduševljavaju. Osmo Mobile 6 integrira DJI-jevu naprednu tehnologiju stabilizacije kako bi ostavio snažne, stabilne rezultate bez podrhtavanja na dohvat ruke.  

Dobar izgled

Nova Slate Gray boja je elegantna, uredna i otporna na mrlje. S poboljšanim ergonomskim dizajnom i protukliznim držačem, Osmo Mobile 6 savršeno pristaje vašoj ruci.







VSC Pro+ Internet Shop   Kupovina Online