Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Godox V1 Pro

Godox V1 Pro

23. 01. 2024.

Inovacija u susretu s neograničenim potencijalom

Do 100 uzastopnih snimaka punom snagom

Uronite u svijet bezgranične kreativnosti s Godox V1Pro bljeskalicom koja redefinira ono što je moguće u fotografiji. Oslobađajući se ograničenja toplinske zaštite V1Pro podržava zapanjujuće uzastopne bljeskove do stotinu puta pri punoj snazi, osiguravajući da vaša kreativnost divlja bez propuštanja bilo kojeg uzbudljivog trenutka.

Inovativna vanjska bljeskalica SU-1

Godox je pionir revolucionarne odvojive komponente dopunskog svjetla SU-1 omogućujući jednom V1Pro da besprijekorno služi i kao odbijajuća bljeskalica i kao dopunsko svjetlo. Svestran i okretan, brzo reagira na dinamično okidanje. Odvojivi dizajn nudi vam i lakše rješenje kada je potrebno.

Moderna praktičnost punjenja

Punite s lakoćom uz izbor Type-C ili originalnog VC26 punjača. Fotografija u pokretu bez ugrožavanja učinkovitosti ili okoliša.

TTL/M prekidač jednim klikom

Prebacite se bez napora između TTL i ručnog načina rada jednim klikom. Bilo da se radi o brzim događajima ili scenarijima snimanja visokog standarda, iskoristite svaki trenutak s povjerenjem u bilo kojem okruženju snimanja uz V1Pro.

Neustrašiv protiv vremena i brzine

V1Pro je dizajniran s dodatnim priključkom za napajanje za neprimjetno povezivanje s Godox bljeskalicom kao što je PB960 nudeći snažnije rješenje i dodatnu razinu sigurnosti tijekom brzih snimanja na lokaciji. Samouvjereno se nosi s izazovima brzine i izdržljivosti, osiguravajući da svako snimanje premaši očekivanja.

Ujednačen, mekan, stabilan svjetlosni efekt

Dizajn s okruglom glavom daje ujednačene i meke svjetlosne efekte. Uživajte u dosljednom sjaju, održavajući besprijekoran spoj svjetline i temperature boje sa svakim bljeskom.

Predvizualizacija za savršenstvo

Usavršite svoju postavu rasvjete podesivim modelirajućim LED svjetlima. Uz 10-razinsko podesivo modelirajuće svjetlo osigurava preciznost u svakom snimanju značajno podižući vašu učinkovitost snimanja.

Bežični prijenos i prijem

V1Pro podržava 2.4G bežični prijenos i prijem što mu omogućuje besprijekornu integraciju s drugim Godox bljeskalicama u vašem arsenalu. Lako kreirajte svoje jedinstvene rasvjetne priče s različitim postavkama osvjetljenja.

Nasljeđe stručnosti

V1Pro prolazi sveobuhvatnu nadogradnju u svojoj strukturi glave bljeskalice osiguravajući dugotrajnu pouzdanost i nepokolebljivu kvalitetu svjetla. Od početnika do stručnjaka, V1Pro obećava da će biti vaš suputnik tijekom vašeg fotografskog putovanja.

Integracija Godox okruglog dodatka za glavu

Otvorite vrata bezgraničnoj kreativnosti uz kompatibilnost sa svim Godox dodacima za okrugle glave bljeskalice. Istražujte, eksperimentirajte i redefinirajte ono što je moguće s vašom fotografijom.

Godox AK-R1 accessories kit

Oslobodite svoju kreaciju s V1Pro

 

 

 

 

VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvaranje Web Shopa