Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Irix posebna ponuda za Valentinovo

Irix posebna ponuda za Valentinovo

07. 02. 2023.

Ponovno je ono doba godine kada je ljubav u zraku

 

Pripremite se zabilježiti sve uzbudljive trenutke svojih avantura uz IRIX ekskluzivnu promociju i do 15. veljače možete uštedjeti 20% na sve Irix objektive uključujući i Irix Cine objektive.

Zašto ne počastite sebe ili nekoga koga volite novim objektivom ovog Valentinova?

Bilo da otvarate svoj YouTube kanal, tražite neki ultraširoki objektiv ili jednostavno nekoga tko voli istraživati ​​svijet sada je vrijeme da nadogradite svoju opremu. S Irix objektivima moći ćete zabilježiti ljepotu svijeta kao nikada prije. Učinite ovo Valentinovo posebnim tako da se zaljubite u Irix.

Ne znate koji objektiv odabrati?

Za one koji vole uhvatiti svijet u svoj njegovoj veličini objektivi od 11 mm i 15 mm biti će vaš izbor za širokokutne snimke. Za one koji vole snimati zvijezde objektiv od 21 mm savršen je objektiv za entuzijaste noćnog neba. Objektivi od 30 mm i 45 mm nude svestranost i slobodu rukovanja što ih čini svenamjenskim objektivima bez obzira na to što snimate - portrete, uličnu fotografiju ili pejzaže. Za one koji vole makro fotografiju objektiv od 150 mm je savršen alat za hvatanje zamršenih detalja vaših subjekata. Bez obzira na vaš stil i fotografi i filmaši će pronaći žarišnu duljinu koja odgovara njihovim potrebama s Irix objektivima.

Irix objektivi dizajnirani su za pružanje najbolje moguće kvalitete slike, s oštrinom i jasnoćom koje će vas ostaviti zadivljene. Pa zašto čekati? Počastite sebe (ili nekoga koga volite) novim Irix objektivom danas i počnite bilježiti svijet s potpuno novom razinom detalja!

Ljubav je doista u objektivu s Irixom!

Promocija vrijedi do 15.02.2023. godine ili do isteka zaliha.

Za istaknute cijene na webu nije uključen popust od 20% i popust se obračunava prilikom kupnje objektiva.

VSC Pro+ Online Trgovina   Otvaranje Web Shopa