Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Jupio x Pr1me Gear Tri-Charge

Jupio x Pr1me Gear Tri-Charge

05. 12. 2023.

Jupio Tri-Charge je profesionalni punjač baterija, kućište za baterije, kućište za memorijske kartice i powerbank u jednom uređaju.

Mala fotografska oprema poput baterija za fotoaparate i memorijskih kartica uvijek je posvuda i baš kad su vam potrebni ovi ključni predmeti, nema ih nigdje. A kada ih konačno pronađete, velika je vjerojatnost da su vam baterije prazne jer ste ih zaboravili napuniti nakon zadnjeg fotografiranja.

Zato je popularni YouTuber i fotograf Peter Lindgren odlučio stupiti u kontakt s Jupiom kako bi udružili svoju energiju i znanje kako bi vam pomogli. Proveli su više od 1 godine zajedno kako bi ideje pretočili u opipljiv krajnji proizvod. Nakon mnogih dugih sastanaka i nekoliko promjena koncepta, s velikim ponosom predstavljamo vam finalni proizvod: Jupio Pr1me Gear Tri-Charge

Pogledajmo neke od karakteristika:

1.Skladištenje

Upotrebom vrhunskih materijala uspjeli smo napraviti proizvod koji čuva i štiti vaše baterije fotoaparata, SDHC memorijske kartice, micro SDHC kartice i CFexpress Type-B kartice. Sve u jednom čvrstom kućištu.

2. Punjač

Ne samo da je Tri-Charge prikladno skladište za vaše baterije, već je i mnogo pametnije od toga jer je i brzi punjač. Samo priključite priloženi USB-C kabel i on će puniti sve 3 baterije istovremeno. Kada koristite USB-C na USB-C kabel u kombinaciji s PD (Power Delivery) USB-adapterom, tada se svaka od 3 baterije puni istovremeno sa strujnim napajanjem od 700 mAh. Svaki odjeljak za baterije opremljen je s 4 narančasta LED svjetla koja pokazuju status punjenja svake baterije.

3.Powerbank

Ali zabava ne prestaje ovdje jer Jupio Pr1me Gear Tri-Charge ima treću osobnost, a to je powerbank. Kada su baterije fotoaparata pune energije, možete ih koristiti za napajanje svih drugih USB uređaja poput pametnog telefona, tableta ili drugog. Spojite ga s priloženim USB-C kabelom i uz brzinu punjenja od 2,0 A vaš će se pametni telefon ili tablet ponovno napuniti.

Tehnički podaci:

USB-C ulaz: 5V/2,4A, 9V/2,0A (putem PD)
USB-C izlaz: 5V/2.0A (Powerbank)
Izlazni punjač: 8,4 V-(1x=1200mA, 2x=1000mA, 3x=700mA)
Memorijska kutija: 3x SDHC / 2x micro SDHC / 3x CFexpress (A od B)
Dimenzije: 136,2 x 79,1 x 40,2 mm
Težina: 180 grama
Jamstvo: 3 godine

 

VSC Pro+ Web Shop   Otvaranje Internet Trgovine