Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Nikon Z 600mm f/4 TC VR S

Nikon Z 600mm f/4 TC VR S

09. 11. 2022.

PROFESIONALNI SUPERTELEFOTOGRAFSKI OBJEKTIV NIKKOR Z 600MM F/4 TC VR S

Nikon proširuje svoj asortiman supertelefotografskih objektiva objektivom NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S.

Uz ugrađeni telekonverter i sljedeću razinu performansi AF-a, ovaj supertelefotografski fiksni objektiv moćan je izbor za fotografe sportskih događanja i životinjskog svijeta.

Optika visokih performansi osigurava dosljedno zadivljujuću kvalitetu slike neovisno o tome snimate li pri 600 mm ili 840 mm uz aktivirani ugrađeni telekonverter 1,4x

KRATAK PREGLED KLJUČNIH ZNAČAJKI: NIKKOR Z 600MM F/4 TC VR S

Ugrađeni telekonverter 1,4x:
pritisak prekidača na desnoj strani objektiva je sve što je potrebno za aktiviranje telekonvertera i pretvaranje ovog fiksnog objektiva dosega 600 mm s otvorom blende f/4 u objektiv dosega 840 mm s otvorom blende f/5,6.

Fantastičan AF: automatsko fokusiranje pokreću Nikonov vibracijski motor Silky Swift i optički enkoder ABS, koji otkriva i priopćava položaj objektiva s apsolutnom preciznošću.

Iznimni detalji: oštrina je izvanredna u cijelom kadru, čak i kada snimate s potpuno otvorenom blendom, a efekt zamućenja prekrasno je besprijekoran i zaobljen.

Moćno smanjenje vibracija unutar objektiva: pruža prednost od 5,0 stupnjeva i prednost od 5,5 stupnjeva kada upotrebljavate Nikonov bezrcalni aparat koji podržava značajku Sinkroniziran VR. ¹

Mezoamorfni premaz: sprječava dvostruke slike i bliještanje uklanjanjem svjetlosnih pruga iz dijagonalnih i okomitih smjerova.

Izdržljivost: brtvljenje oko svih pokretnih dijelova i postolja objektiva sprječava ulaz prašine i vlage. Nikonov premaz od fluora štiti prednji element.²

Uravnoteženost: središte ravnoteže objektiva postavljeno je prema sredini noge stativa radi stabilnijeg rada i manjeg zamora pri držanju.

Prilagodljivost: moguće je dodijeliti funkcije prstenu Fn, kao i gumbima Fn, prstenu za fokusiranje i tihom kontrolnom prstenu. Spremite fokalne udaljenosti pomoću gumba za postavljanje memorije.

Prilagođenost putničkoj kabini: dovoljno je kompaktan i lagan da stane u torbu s opremom koja će ispunjavati zahtjeve ručne prtljage većine zrakoplovnih kompanija.

Kompatibilnost: podržava upotrebu TELEKONVERTERA Z TC-1,4x i TELEKONVERTERA Z TC-2,0x.

VSC Pro+ Web Shop   Izrada Web Shopa