Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Sonyjev ZV-1 II vlog fotoaparat

Sonyjev ZV-1 II vlog fotoaparat

24. 05. 2023.

 

SNIMITE VIŠE U SVOJIM VLOGOVIMA:

Snimite opsežnije kadrove zahvaljujući integriranom ultraširokom i brzom 18 – 50 mm objektivu za zumiranje. Zajedno sa snimanjem izvanrednih 4K videozapisa (30/25/24p) putem velikog senzora od jednog inča, snimanjem usporenih snimki i načinom za okomito snimanje, ovim ćete laganim fotoaparatom jednostavno kadrirati svoje vlogove i snimiti izvanredan sadržaj za svoju publiku.

JEDNOSTAVNO SNIMANJE VLOGOVA:

Ovaj 4K fotoaparat odlikuje se svim Sonyjevim najboljim značajkama osmišljenima za autore videosadržaja. Jednim pritiskom bokeh prekidača zamutite pozadinu, predstavljajte predmete koristeći se načinom rada za predstavljanje proizvoda, a funkcija prepoznavanja više lica pobrinut će se da su sve osobe izoštrene u svakom kadru. Tijekom snimanja imat ćete jednostavnu kontrolu nad svojim vlogovima zahvaljujući okretnom zaslonu osjetljivom na dodir i lampici koja vam pokazuje kada snimate.

JEDNOSTAVNA KINEMATOGRAFSKA KVALITETA:

Vlogovi koje snimite izgledat će poput filmova zahvaljujući novim podesivim unaprijed zadanim postavkama za kinematografske vlogove koji omogućuju specifične kinematografske boje i dramatične crne trake pri donjem i gornjem rubu kadra. Objekti koji snimate bit će izoštreni u svim uvjetima snimanja zahvaljujući funkciji Eye AF i funkciji praćenja automatskog fokusiranja koje obje rade u stvarnom vremenu.

PODIJELITE SA SVIJETOM:

Fotoaparatom ZV-1 II odmah se možete koristiti i kao streaming fotoaparatom. Njime možete streamati sa svog prijenosnog računala ili pametnog telefona, bez potrebe za karticom za snimanje ili dodatnim softverom.

Uparite ga s najnovijom verzijom Sonyjeve aplikacije Creators’ App da biste brzo prenijeli isječke i objavili ih na svojim omiljenim društvenim mrežama.

POBOLJŠAJTE SVOJ VLOG DOŽIVLJAJ:

S fotoaparatom ZV-1 II koristite držač GP-VP2BT za stabilniji, intuitivniji i zabavniji doživljaj snimanja vlogova. Funkcionira bez kablova i ne zahtijeva bateriju. Također ga možete upotrijebiti kao minitronožac za fotoaparat ZV-1 II i izravno putem njega pokrenuti snimanje.

SMANJENJE UPOTREBE PLASTIKE:

Ovaj kompaktni fotoaparat djelomično je izrađen od reciklirane plastike, za njegovu se ambalažu koristi manje plastike, a vlakna zaštite od vjetra izrađena su isključivo od recikliranog poliestera.

VSC Pro+ Internet Trgovina   Online prodaja